Rólunk

Varga Éva lakberendező

    1996 óta foglalkozom lakberendezési és belsőépítészeti tervezési - kivitelezési munkákkal, valamint bútortervezéssel. 2008 januárjában régen dédelgetett álmom vált valóra, mikor gyerekkori barátnőmmel megalapítottuk Chili Design Kft-t.
    Barátnőm-cégtársam szerint a copfos fejem egy férfi agyát rejti, mert szeretem átlátni a műszaki megoldásokat és nem restellek gumicsizmát húzni (persze pöttyöset) és sarat dagasztva kivárni, míg megszületik a tervszerinti megoldás.
Ma már elértük, hogy a szakemberek sem mosolyognak rajtunk, hanem megpróbálják teljesíteni a lehetetlennek tűnő kívánságainkat is.
   

 
Ikotics Krisztina lakberendező

    
Kozmetikusként dolgoztam 12 évig és közben folyamatosan átalakítottam mindent és mindenkit, aki-ami az utamba akadt, legyen az a szomszéd asszony ruhatára és frizurája vagy a barátaim otthona, irodája. Az emberek mindig megbíztak az ízlésemben, ötleteimben. Barátnőmmel régóta közös munkáról álmodtunk.
    2008. januárjában megalapítottuk a Chili Design Lakberendezési és Belsőépítészet Kft.-t. A chili egy karakteres, extra fűszer, mely különlegessé, egyedivé varázsolja az étek ízét. A mi „chilinknek” is ez a célja a lakberendezésben.